Tek Kullanımlık Pod Nedir ?

Tek Kullanımlık Pod Nedir ?

Tek Kullanımlık Kullan At Pod ( Disposable Pod )

Tek Kullanımlık E-Sigara Nedir?
Tek kullanımlık sigara, hem kullanımı hem de bakımı için tüm buharların en basitidir. Genellikle bir USB sürücüsüne benzer boyutta küçük cihazlardır ve 1 ila 6,5 ​​ml nikotin tuzu sıvısı (genellikle 50 mg gücünde) ile önceden doldurulmuş olarak gelirler.

Tek kullanımlık e-likit bittiğinde ateşi kesilecektir. Bu olduğunda, onu bir elektronik çöp kutusuna atıp başka bir tane kullanmaya başlarsınız.

Çoğu Disposable Pod cihazlarda buharda düğme bulunmaz. Bunun yerine, çekme ile etkinleştirilirler. Vapinge başlamak için ağızlıktan nefes almanız yeterlidir. Hepsi bu kadar! Listemizdekiler gibi tek kullanımlık iyi buharlar, sıkı bir çekiş ve sigara içme hissini yakından taklit eden tatmin edici bir boğaz vuruşu sunar.

Tek kullanımlık buharlar bakım veya teknik bilgi gerektirmez ve bu nedenle yeni başlayanlar için mükemmeldir. Bir tanesini alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kıdemli gazeteler, ana modunuz şarj olurken veya hatta hantal bir vape taşımak istemediğinizde bile kullanmak için harika bir yedekleme cihazı oldukları için tek kullanımlık ürünleri de seveceklerdir.

Tek Kullanımlık Vape Nasıl Kullanılır?

Tek kullanımlık pod kullanmak basittir. Ambalajından çıkarın ve çıkartmaları veya silikon tapaları cihazdan çıkarın. Bu yapıldıktan sonra ağızlıktan nefes alabilir ve vaping yapmaya başlayabilirsiniz.

Tek kullanımlık bir e-sigarayı yeniden doldurmak veya şarj etmek konusunda endişelenmenize gerek yok. Kullanıldıktan sonra elektronik çöp kutusuna atmanız yeterlidir. Tek kullanımlık e-sigaralar, lityum iyon piller içerdiklerinden normal çöp kutunuza atılamaz, bu yüzden lütfen bunları uygun şekilde atın!

Tek Kullanımlık Elektronik Sigaraların Avantajları

Tek kullanımlık e-sigaraların işlevleri için şarj edilmesi gerekmez, bu nedenle onları kutudan çıkardığınız anda vurabilirsiniz. Size anında rahatlama sağlamak için anında çizebilirsiniz. Bu, bir gezginin Tek Kullanımlık bir vape ile gitmesi için mükemmel bir fikir. Bazı yerlerde tütün içmek yasaktır, bu nedenle vurmaya hazır bir vape olması harika. Seyahatiniz veya gece dışarı çıkmanız sırasında şarj etmek ve yeniden doldurmak sizin için baş ağrısı olmayacak; bu nedenle, bu e-sigaralar daha uygun olabilir.
Kompakt ve Taşınabilir - Tipik bir tek kullanımlık vape, iki paket geleneksel sigaraya eşit, yaklaşık 400 puf olmak üzere uzun bir süre dayanabilir. İki paket ve bir çakmak veya daha büyük bir kutu modunu taşımaktan çok daha küçüktür. Buhar miktarı azaldığında buharın atılması gerektiğini gösterir.
Şarj Gerekmez - Paketlenip satılmadan önce önceden şarj edildikleri için size şarj etmek zorunda kalmama rahatlığını sunarlar.
Ayrı E-Likit Gerekmez – Elektronik sigaranızı e-likit ile tekrar doldurmanıza gerek yoktur; e-sıvı bittiğinde, bir parça ciklet gibi atabilirsiniz. Tek kullanımlık buharlar, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi tatlarla önceden doldurulmuş olarak gelir.
Bakım Gerektirmez – Normal bir kapsül sistemi sürekli şarj, e-likit doldurma ve atomizer bobini değiştirme gerektirir. Tek kullanımlık bir elektronik sigaranın kullanımı kolaydır. Anında nikotin memnuniyeti elde etmek için kelimenin tam anlamıyla kurulum gerektirmez. Tecrübesiz kullanabilirsiniz, tek yapmanız gereken e-cig'inizi aktif hale getirmek; bu nedenle, elektronik sigaralar hemen kullanım için en uygun olanıdır.
Duman Kokusu Yok – En iyi faydalarından biri, sizi ve çevrenizi diğer tütün dumanları gibi kötü kokulu ve nahoş yapmamasıdır. Hiçbir şey yanmadığından duman ve kül yoktur. Bazı elektronik sigaralar, sevdiğiniz aromaya bağlı olarak bir parça ciklet veya meyve gibi kokabilir.
Ucuz Tek Kullanımlık – Tek kullanımlık elektronik sigaralar, yeniden kullanılabilir elektronik sigaralardan çok daha ucuzdur; bütçenize göre bir tane satın alabilirsiniz; düşük fiyatlar, en iyi lezzeti test etmenize ve hitin size uygun olup olmadığını kontrol etmenize olanak tanır. Daha büyük buharlar daha uzun ömürlü tek kullanımlık ürünlerdir ancak daha pahalıya mal olma eğilimindedir. Günlük kullanım için yeniden kullanılabilir bir kapsül sistemi satın almak daha ucuz olabilir.

Tek Kullanımlık Elektronik Sigaraların Dezavantajları

Tek kullanımlık elektronik sigaraların birçok faydası ve çok az dezavantajı vardır. Bu dezavantajlar, bazı standart işletim prosedürleri takip edilerek belirli bir dereceye kadar azaltılabilir.

Yeniden Kullanılamayan Vape – Geleneksel sigaralar biyolojik olarak parçalanabilir ve ışıkla parçalanabilirken, tek kullanımlık buharlar yeniden kullanılamaz, bu nedenle elektronik atıklara neden olarak bizim için tehlike oluşturur. Daha büyük buharlar en uzun ömürlü tek kullanımlık ürünler olacak, ancak en fazla israfı yaratacak.
Düzensiz Vaping - Tek kullanımlık piller, pilin e-sıvıdan önce ölebileceği veya tam tersi nedeniyle şarj edilemez. İkisinden biri mutlaka olacaktır. Ancak tercih edilen sonuç, tek kullanımlık pil bitmeden e-likitin tüketilmesi olacaktır.
Zayıf Güç – Vaping dünyasına girerken, bu tek kullanımlık vuruşlar sizi bir süre tatmin edebilir. Ancak sonunda, daha da büyük isabetler ve bulutlar için gücü artırmak isteyebilirsiniz. Bu durumda, tek kullanımlık bir cihazda bunu yapma seçeneği yoktur.
Özel E-Likit – En iyi buhar aroması genellikle bu küçük cihazlarda bulunur, ancak yeniden doldurmak için tasarlanmadıkları için kendi e-likit şişenizi kullanamazsınız.

Faydalı Tek Kullanımlık İpuçları

Tek kullanımlık bobini hazırlama – Koruyucu ambalajı satın alıp çıkardıktan sonra, cihazınızı etkinleştirmek için birkaç yavaş vuruş yapın. E-sıvı, atomizer bobini tarafından buharlara dönüşmeye başlayacak ve şimdi sert bir şekilde vurmak ve bir miktar buhar bulutu üretmek için iyisiniz.
Sızıntı Koruması - Vape'nizi dik tutmanız en iyisi olur. Çoğu tek kullanımlık malzeme sızdırma eğiliminde olmasa da önlem almak isteyebilirsiniz. Yan ya da baş aşağı tutmak, e-likitinizi tüketecek şekilde sızıntıya neden olabilir. Bunu yapmak için tasarlanmadıysa, onları tekrar doldurmak da iyi bir fikir değildir. Bunu yapmak cihazınıza zarar verebilir ve otomatik ateşlemeye neden olabilir.
Lezzet Tadı – E-sıvı, uzun süre doğrudan ışığa maruz kaldığında lezzetli tadını kaybedebilir; bu nedenle tek kullanımlık e-sigaralarınızı parlak ışığa maruz bırakmayın. Aşırı sıcaklıklar muhtemelen tadı bozabilir ve küçük lityum pillere zarar verebilir. Bu nedenle elektronik sigaranızı daima oda sıcaklığında ve ısıtıcıdan uzakta muhafaza etmelisiniz. Lütfen çizim yaparken hava akımı deliklerini kapatmayın; bobinlere maksimum hava akışı sağlar ve en iyi tadı alırsınız.
Sert Vuruşlar – Tadı daha lezzetli ve lezzetli olmadığında, pil hala çalışıyor olsa bile, kendinizi yanmış bir darbeden korumak için atın.

Tek Kullanımlık Bir Pod Size Uygun mu?

Bu bağlıdır. Geçiş yapmaya çalışıyorsanız, tek kullanımlık ürünler vapinge girmenin harika bir yolu olabilir. Çoğu insanın arayacağı nikotin ve boğaz vuruşunun yanı sıra tatmin edici bir beraberlik sağlayacaklar.

Yedek bir cihaza ihtiyaç duyan deneyimli bir elektronik sigara iseniz, tek kullanımlık vape'ler de harika olabilir. Cihazınız şarj olurken, yine de vape yapacak bir şeyiniz olacak.

Öte yandan, yüksek güçlü bir cihaz veya özelleştirebileceğiniz bir şey istiyorsanız, tek kullanımlık bir e-sigara bunu sağlamayacaktır. Çekiş ve güç açısından elde ettiğiniz şeyi alırsınız. Bu tatlar için de geçerli.

Şüphesiz, tek kullanımlık vapeler, vapinge başlamak için en kolay vapelerdir. Hareketli parça yoktur ve asla kendiniz ayırmaya çalışmamalısınız, ancak bunlar sadece bir pil ve bir meyve suyu deposu içerir. Peki profesyonel ipuçlarına ne gerek var? Tek kullanımlık buharların kullanımı ne kadar kolay olursa olsun, bilmeniz gereken bazı şeyler vardır.

Onları aşırı sıcaklıklarda saklamayın; unutmayın, içinde küçük lityum iyon piller var
Yeniden doldurmak için onları kesmeye çalışmayın; bu aynı zamanda otomatik yangına neden olabilir ve cihazı potansiyel olarak bozabilir

Bunları diğer lityum iyon piller gibi, pil geri dönüşümü için belirlenmiş bir yere atın.
YALNIZCA ağızlıktan çektiğinizden emin olun; cihazın altından çizim yapmak vape'nin otomatik olarak yanmasına neden olabilir. Düğme olmadığı için, betona çarpmaktan başka kapatmanın bir yolu olmayacak, bu da cihazı bozacak ve daha fazla güvenlik endişesine yol açacaktır.
Vape üzerinde çizim yaparken hava akış deliklerini kapatmadığınızdan emin olun (normalde hava akış delikleri cihazın en altındadır); çizim sırasında hava deliklerini kapatmak, onarılamayan bir sızıntıya neden olabilir
Pil ömrü daha fazla olsa bile aroması düştükten sonra atın. Eğer iterseniz, kötü bir kuru veya yanık darbe alabilirsiniz.

Pufları sayma konusunda endişelenme! Bu cihazların puf tahmini, çok özel çekme süreleri için otomatik puf makineleri tarafından yapılmıştır. Genel olarak, puf sayıları yeterince doğrudur
Tek kullanımlık buharlar çok uygundur! Kullanımı son derece basit, küçük ve cepte taşınabiliyor ve gerçek bir öğrenme eğrisi yok. Ancak, lityum iyon pille çalışan her tür cihazda olduğu gibi, her zaman dikkatli ve dikkatli olunmalıdır.

2022'in En İyi Tek Kullanımlık Elektronik Sigaraları

Tek Kullanımlık Pod geçen yıllarda daha az ilgi gördü ama şimdi bir çıkışla geri döndüler! Güçlü boğaz vuruşu veya pürüzsüz nikotin tuzları bulutu, gazeteler arasında onlara faydalı bir ilgi sağlar. Bulutları yutan kuzenleri gibi farklı biçimler alabilirler. Bunlar arasından seçim yapabileceğiniz çok sayıda aroma ile taşınabilir, gizli.

Nargile kalemleri ve e-purolar, tek kullanımlık vape'lerin yeni ve heyecan verici bir şeye dönüşme yollarından sadece birkaçı.

Elf bar

HQD

Dinner Lady Vape Pen

Nasty Fix

Vbar Cubo

Puff Bar

Büyük bulutlar her şey değildir ve tercihe rağmen kutu modları tek kullanımlık ürünlerden daha iyi değildir. Tek kullanımlık e-sigaralar modların yaptığı gibi başarılı olmasa da modlar güç için kolaylıktan fedakarlık eder. Bazen vape yapmak istersiniz, ancak cebinizde büyük bir mod istemezsiniz.

Pek çok insan, sigaranın görünümüne ve hissine daha yakın bir şey ister, büyük bir satın alma için paraya sahip değildir veya sadece kendi taraflarında çok az veya hiç çalışma gerektirmeyen bir ünite ister. Böyle bir durumda, tek kullanımlık vape gitmenin tek yoludur. Burada çok çeşitli tek kullanımlık e-sigara markaları var, bu nedenle aradığınız özellikler ne olursa olsun, sitemizde seveceğiniz bir şey bulmalısınız.

Size Yardım Edelim

Bir sorunuz veya yorumunuz mu var? Yardıma mı ihtiyacınız var? Sadece vaping sevginizi paylaşmak isteseniz bile. Bize bir e-posta gönder yada WhatsApp dan ulaş! Sizden haber almak isteriz!

Yayınlanan 2021-07-10 Tarafından 13462

En Son Baktığınız Ürünler

Herhangi bir ürün yok

Menü