Yeni

Aspire Cyber S

Yeni ürün

1,275.00 TL

- +

Marka: Aspire

 
Daha Fazla Bilgi

Aspire Cyber S, anın yeni kapsülüdür. Kompakt boyutu ile yeni nesil pod saflarına sığar. Cebe kolayca sığacak kadar küçük ve hafiftir. Aspire imzalı bir göçebe kapsülü. Cyber S, USB-C ile kolayca şarj olan entegre bir 700 mAh pile sahiptir. Farklı renklerde sunulan kompakt boyutu ve fütüristik görünümü ile Cyber S, birden fazla gazeteyi baştan çıkaracak.


Aspire Cyber S Pod, boyut ve ağırlık olarak ergonomiktir, ancak çok sayıda olağanüstü vape deneyimi sunabilir. Yonga seti adı verilen bir elektronik çip ve 700 mAh güç sunan bir pil içerir. Bu çip ile üç güç seviyesinden birini seçebilirsiniz: düşük, orta ve yüksek. Bu bölme, basit bir kullanım sunarak herkese uyum sağlar. Etkinleştirmek için daha basit bir şey yok, sadece ısıtıcıyı tetiklemek için ya da sadece ateşleme düğmesine basarak emmeniz yeterli.

Aspire Cyber S Pod'un üstüne tek kullanımlık bir kartuş klipslenir. 3 ml'ye kadar e-sıvı tutabilir ve 1,0 ohm veya 0,80 ohm'luk entegre bir dirence sahiptir. Size uygun olanı seçmek size kalmış. Aspire, dirençleri ile size MTL veya RDL buharın keyfini çıkarma seçeneği sunar. Bu başarı panelini tamamlamak için dönen kartuş sayesinde hava akışını değiştirmek mümkündür.

Kutu İçeriği

1 x Cyber S Aspire Pod Cihazı
1 x TSX Pod Kartuşu 0,8 Ohm
1 x TSX 1,0 Ohm Pod Kartuş
1 x C Tipi Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

En Son Baktığınız Ürünler

Menü