Yeni

Aspire Flexus Q

Yeni ürün

1,490.00 TL

- +

Marka: Aspire

 
Daha Fazla Bilgi

Aspire Flexus Q pod kiti, elektronik sigaraya basit ve kompakt bir yaklaşım sunar. Güçlü, yerleşik 700mAh pili ile daha uzun süre elektronik sigara kullanabileceksiniz ve 10 dakika gibi kısa bir sürede şarj edilebilir. Kitle birlikte gelen hem 0,6 Ohm hem de 1,0 Ohm Flexus Q bobinleri, 2 ml'lik Flexus Q doldurulabilir kartuş ile kullanıldığında bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma üretecektir.

Acemi Dostu Pod Kit
700mAh Batarya
10 Dakikada Şarj
Tek Düğme / Nefes Aktivasyonu
MTL Elektronik Sigara
2ml Kartuş
3 Güç Ayarları
Mesh Coiller

Flexus Q kitinizi kullanmak için tek yapmanız gereken ağızlıktan nefes almaktır. Nefes aktivasyon teknolojisi daha sonra devreye girecek ve bir sigaraya yakın hissedilen, ölçülü miktarda buhar ile bir MTL nefes almasına izin verecektir. Bununla birlikte, kitinizin ne zaman etkinleştiği üzerinde daha fazla kontrole sahip olmayı tercih ederseniz, ön tarafta da bir düğme vardır. Flexus Q, 3 güç seçeneğine sahiptir, böylece ne kadar buhar üreteceğine siz karar verebilirsiniz.

Flexus Q kartuşu yeniden doldurmak, yan taraftaki silikon tıpayı çıkararak kolayca yapılır. Bu, doldurma portunu ortaya çıkarır ve ardından seçtiğiniz likiti doldurabilirsiniz. Flexus Q coillerinin mesh tasarımı, likitin daha hızlı ısınması ve daha iyi bir tat vermesi anlamına gelir. Her ikisinde de, en iyi sonuçlar için 50/50 VG/PG konsantrasyonuna sahip bir likit öneriyoruz.

Kutu İçeriği

Aspire Flexus Q Pod
Aspire Flexus Q Kartuş
0.6 Ohm Aspire Flexus Q Coil
1.0 Ohm Aspire Flexus Q Coil
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

En Son Baktığınız Ürünler

Menü