Yeni

Lostvape Thelema Solo 100w Mod

Yeni ürün

1,500.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Tekli pil modları, mükemmel elektronik sigara deneyimi için yeterli dayanıklılık, yüksek güç ve tüm işlevleri arayan tüm kullanıcılar için ideal bir arkadaştır. Lost Vape Thelema Solo tam da böyle bir cihaz. Yüksek kaliteli çinko alaşımı, hoş bir deri veya karbon fiber panel ile tamamlanmaktadır. Yuvarlak şekiller ve kullanılan malzemeler, Thelema Solo'nun gün boyu rahat bir şekilde tutulmasını ve kullanılmasını sağlar. Değiştirilebilir bir pil (dahil değildir), tek bir şarjla uzun süre çalışma ve yüksek çıkış sağlar. Adaptör ile Thelema Solo, klasik 18650 pil ile kullanılabilir. Onsuz, daha güçlü 21700'ü de kullanabilirsiniz. Pil, USB-C bağlantı noktası üzerinden doğrudan modda şarj edilebilir.

Lost Vape Thelema Solo, iki pil için daha büyük ve daha güçlü varyantını temel alır, ancak Thelema Solo ile bile 5W-100W aralığında sağlam güç kaybetmezsiniz. Bu moda ek olarak, genel malzemeler için bir sıcaklık modu, bir Baypas ve bir voltaj modu ve ısıtma eğrisinin özel bir ayarı olan VPC moduna da sahip olacaksınız. Ek olarak, kontrol düğmeleri ve direnç, pil kapasitesi, güç, ön ısıtma veya nefes sayısı hakkında bilgilerle dolu net, çok seviyeli renkli bir ekran kullanılarak her şey kolayca ayarlanabilir. Quest 2.0 akıllı çip sayesinde, yalnızca hassas bir ısıtma moduna sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda ideal parametrelerinizi kaydetmek için üç bellek profiline de sahip olursunuz.

Lost Vape Thelema Solo, birden çok atomizör türü için ideal bir cihazdır. Hem MTL hem de DL tankları için uygundur ve boyutları ile 26 mm çapa kadar olan atomizerleri rahatlıkla işleyebilir. Desteklenen pil tipi ve çıkışı, düşük dirençlerde bile mükemmel elektronik sigara keyfi ve Quest 2.0 çipi sayesinde sezgisel ve yüksek kaliteli kontrol, ardından gerekli tüm parametrelerin rahat kontrolü ve ayarlanmasını garanti eder.

Kutu İçeriği

1 x Lost Vape Thelema Solo 100W Mod
1 x C Tipi kablo
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x 18650 Pil Adaptörü
1 x Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 19

En Son Baktığınız Ürünler

Menü