Yeni

Lost Vape Centaurus M200 Mod

Yeni ürün

1,975.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Centaurus M200, modlara bakış açınızı kesinlikle yeniliyor. 2A Type-C'ye sahip 200W ikili 18650 (Dahil Değil) pille çalışan kutu modu, elektronik sigaraların hayatını kolaylaştırmanın mükemmel bir yolu olan mekanik Açma / Kapama geçiş anahtarıyla yenilikçi 3'ü 1 arada jog dial kontrolü içerir. Hem dayanıklılık hem de hafiflik için çift taraflı değiştirilebilir ön panel ve yalnızca 150 + g ağırlığında 26 mm dikişsiz uçak sınıfı alüminyum alaşımlı gövde çerçevesine sahiptir.

Uçak sınıfı alüminyum alaşımdan yapılan mod, tüy kadar hafiftir ve eldeki his ve dayanıklılıktan ödün vermeden piller hariç 150+ g ağırlığındadır.

QUEST 2.0 çipinin yükseltilmesinden sonra Lost Vape, yeni 3'ü 1 arada jog dial arayüzü ile kutu kullanıcı arayüzünü yeniden icat etti. 3'ü 1 arada jog dial arabirimi, 360 derece dönen bir tekerlek, bir merkez ateşleme düğmesi ve bir LED pil seviyesi göstergesinden oluşur. Kullanıcı artık hareket halindeyken modu tek elle kontrol edebilir!

Tutması rahat olan dikişsiz alüminyum gövde, ofis masanızın üzerinde sağlam bir şekilde durmakla kalmaz, aynı zamanda modern bir yaşam tarzı için minimalizm tavrını da ortaya çıkarır. Lost Vape Centaurus M200 Box Mod, herhangi bir elektronik sigara koleksiyonu için özel ve eklemeye değer bir şeydir.

Bütünlük ve sağlamlık 510 Mod için önemli faktörlerdir, bu nedenle gövde çerçevesi sağlamlığı koruyacak kadar sağlam, ancak yine de tüm gün taşınabilecek kadar hafif yapılmıştır. Hızlı vaping ve güç tasarrufu için 1 saniyelik bir başlatma ile mekanik bir açma / kapama geçiş anahtarı tasarlanmıştır. Artık cebinizde uyku veya uyanma modu veya kazayla tetikleme sorunu yok!

centaurus mod kutu içeriği

Kutu İçeriği

• 1 Centaurus M200 Mod
• 1 Type-C Kablo
• 1 Marka Hatıra
• 1 Garanti Kartı
• 1 Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 19

En Son Baktığınız Ürünler

Menü