Uwell Caliburn AK3

Yeni ürün

1,490.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Daha Fazla Bilgi

Uwell Caliburn AK3 pod, kompakt kibrit kutusu tarzı bir seçenektir. Kullanımı kolay, bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape için ölçülü miktarda buhar üretir. Dahili 520 mAh pille çalışır, tek bir şarjla daha uzun süre elektronik sigara kullanabilirsiniz ve USB-C hızlı şarj sayesinde kit sadece 15 dakikada tam şarj olur. Yeni başlayanlar veya daha basit bir elektronik sigaradan sonra tecrübeli kullanıcılar için iyi bir seçenektir ve her kit, başlamanıza yardımcı olmak için iki adet Caliburn A3 kartuş içerir.

 

Uyumlu Kartuş  >  Caliburn A3 Kartuş

 

İnce Doldurulabilir Pod Kiti
520mAh Batarya
15 Dakikada Şarj
Nefes İle Etkinleştirme
MTL Elektronik Sigara
Mesh Coiller

uwell caliburn ak3 renkler

Bu kit inhalasyonla etkinleştirildiğinden, gezinmeniz için herhangi bir düğme veya menü yoktur. Bunun yerine, tek yapmanız gereken elektronik sigaraya başlamak için ağızlıktan nefes almaktır. Sigaraya daha yakın bir içim sağlamak üzere tasarlanan bu kit, bir MTL soluması için daha az miktarda buhar oluşturur. Bu kitin sabit güç çıkışı, cihazın pili düşük olsa bile her seferinde tutarlı bir vape deneyimi yaşamanızı sağlar.

A3 Caliburn kartuşlarının her biri, seçtiğiniz 2 ml'ye kadar likit alabilir ve üstten doldurma tasarımı, bunları doldurmayı her zamankinden daha kolay hale getirir. Yerleşik mesh coilleri, daha iyi lezzet için likitinizi daha hızlı ısıtır. Bunun yerine tüm kartuşu değiştirebileceğiniz için dağınık coil değişiklikleri konusunda da endişelenmenize gerek kalmayacak. Kartuşlarınızdaki her iki coilin 1,0 Ohm direncini eşleştirmek için, en iyi sonuçlar için bunları %50 VG likit veya daha yüksek bir PG seçeneğiyle eşleştirmenizi öneririz.

Kutu İçeriği

1 x Uwell Caliburn AK3
2 x Caliburn A3 Doldurulabilir Kartuş
1 x Kullanım kılavuzu
1 x Kordon

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü