Uwell Caliburn A3

Yeni ürün

1,475.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Daha Fazla Bilgi

Uwell Caliburn A3 pod, kullanımı kolay bir cihaz arayan gazeteler için idealdir. Şarj edebileceğiniz, 13W'a kadar güç verebilen yerleşik bir 520mAh pili vardır ve fazladan pil satın alma konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Ayrıca kutuda, 2 ml kapasiteye sahip ve otantik bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma sağlamak için ideal olan iki adet 1.0 Ohm kartuş bulacaksınız.

 

Uyumlu Kartuş  >  Caliburn A3 Kartuş

 

MTL Doldurulabilir Pod Kiti
13W Çıkış
520mAh Entegre Pil
Nefes Aktivasyonu
2ml Doldurulabilir Kartuşlar
Dahili Coiller

caliburn a3 pod renkler

Hem soluma aktivasyon teknolojisine hem de standart bir ateşleme düğmesine sahip olduğundan, vape'inizin nasıl çalıştığı konusunda bir seçeneğiniz vardır. Aktive etmek için Caliburn A3'ünüzün ağızlığından nefes almanız yeterlidir. Bununla birlikte, vape için daha geleneksel bir yol tercih ederseniz, düğmeye basmak da işe yarar. Aktive edildiğinde, bir sigara hissini taklit eden gizli miktarda buharla bir MTL soluma üretecektir.

Kitinizi doldurmak da çok kolay hale getirildi. Ağızlığı Caliburn A3 bölmesinden çıkarmanız, doldurma portunu ortaya çıkararak istediğiniz likiti eklemenizi sağlar. Bu vape kiti ile herhangi bir likit kullanabilseniz de, en iyi sonuçları almak için onu 50/50 veya yüksek PG likit ile eşleştirmenizi öneririz.

Bu kit bir USB-C şarj kablosu içermez.

Kutu İçeriği

1 x Uwell Caliburn A3 Pod Cihazı
2 x Uwell Caliburn A3 1.0ohm Kartuş
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Yorumlar (0)

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü